20120628All I seem to be wearing lately is things from my boyfriend. A sign that my own closet does not appeal to me so much lately? A sign that I just need to do a huge spring cleaning in my wardrobe -even though it is summer already? I am not sure… Sometimes I just want to throw everything that I own out and start all over with just ten pieces that I already own. I wonder what the end result would be.

I was wearing my boyfriends Acne jumper, Mango jeans and Converse shoes.

ph/ Lisa Galesloot

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70comments

 1. Even if you wear a sack, you’d still look good in them. :) Love the whole ensemble. Very relaxed. I want to borrow clothes from your boyfriend! x

 2. Wat een super leuke trui! Ik vind het een prima oplossing voor je, op dit moment, ‘niet zo aantrekkelijke’ eigen kast. Al kan ik me toch slecht voorstellen dat jouw kast niet zou kunnen inspireren. Ik zou graag een dagje/week/maand met je ruilen ;)
  Ik ken namelijk het gevoel. De laatste tijd weet ik me ook geen raad!

  xo Sari

 3. I think that happens with people who mostly like simple things. And when they buy something, that specific somethig has to be very appealing.

 4. Als jullie je garderobe zat zijn, heb ik een goede tip. Zet alles op 2ndhandbrand. Een gratis luxe modeplatform voor de verkoop van je merk- en designerkleding. Helemaal gratis! Ik heb dit platform eigenhandig opgezet, omdat ik ieder seizoen precies tegen hetzelfde aanliep als Sabrina vandaag.

 5. heee wat leuk ik zag jou op museumplein toen ik naar school fietste je stond heel grappig te springen en lachen wilde echt wat zeggen maar ik was bijna te laat…!
  leuke outfit like always!
  x roos