I SPY DIY

Fancy pants come with a fancy price tag, at least most of the time they do. The Isabel Marant tie dye jeans from her spring/summer 2012 collection are to die (or to dye?) for, though the price tag is pretty hefty for a pare of pants that is an easy do it yourself project. I am planning on making these myself next week, the bleach is ready to be used and I will show you the end result as soon as it’s done.

ph/ Elin Kling

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45comments

 1. Hi Sabrina

  you should record while you’re making it! Pleaseeee :)
  Would love to try this DIY myself. I’d love to see how exactly you’ll make it.

  xo

 2. could you also maybe do a DIY with pictures to show us the result?
  I found a lot of DIY’s on the internet but you don’t quite get the same result
  as the Isabel Marant pants and i absolutely LOOOVE them!

 3. Ben benieuwd, ze zijn inderdaad erg leuk! Nog leuker als het zelf te maken is :)
  Trouwens, even iets heel anders, ik vind het echt ontzettend vervelend dat ik elke keer dat ik je blog bezoek reclame te zien krijg. Dat je advertenties er op hebt staan snap ik, maar dat ze automatisch mn hele beeld moeten opvullen en ik elke keer op het kruisje moet drukken om ‘m weg te krijgen snap ik niet zo goed. En dat terwijl ik jou en je blogposts altijd wel heel leuk vind!

  http://www.glowfromtheinsideout.blogspot.com

 4. Ja doe! maak er maar een leuke diy post van, dan kan ik het van je overnemen.
  Volg mij moet je met het bleken ook stukken van de pijp vastknopen zodat het er zo uit komt te zien.
  Ben beniewd!

  x

 5. It’s a DIY of minimum input, maximum output (and I speak from experience)

  Alleen jammer dat de broek die ik had gemaakt na de geboorte van James niet meer paste… Als ik hem niet al weg had gegeven, had ik hem je opgestuurd!

  XO Charlotte

 6. Go ahead ! you can’t miss this project, it’s very easy to do and the result will be Yours.
  I bleached one in red last week, have a look at my modest beginner’s blog.
  Françoise