MAKE-UP FAVS

Ok, I am in NO way a make-up expert and I like things very very natural, but every now and then I discover this new product that I then super overuse until the bottle/package is more than empty. My beauty favs at the moment are Garnier BB Cream – that cream is like a miracle in a bottle, ever since I started using this back in June, I stopped using foundation and got so many people asking me if I just came back from a holiday. MAC Mineralize Blush in Early Morning – I used to use Blush Baby, but replaced it with this limited edition color (I have a weakness for l.e. stuff). And Guerlain Terracotta in A Sweep of Sunlight, - I can tell you it literally is ‘a sweep of sunlight’ on your face.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34comments

  1. Ik gebruik die BB ook een tijdje en ben ook helemaal om. maar wat ik me afvroeg, gebruik jij nog extra dagcreme eronder?

  2. Ik ben ook helemaal weg van die BB-cream.
    Toen ik hem kocht en hem probeerde was ik eerst nog niet eens zo enthousiast, ik had eerst een heel erg dekkende foundation en die overstap was erg groot.
    Maar nu ik hem een tijdje gebruik ben ik ondertussen juist heel erg tevreden!

  3. i’m not a big makeup wearer, either, so maybe i’ll try the BB cream. i’ve been looking for something that’s less pasty than foundation…especially for the summer.

  4. Je schrijft zo oprecht, lief en eerlijk dat ik nu direct naar de winkel zou gaan om die dingen te kopen! Thank you (:

  5. Ik baal zo dat die BB Cream te donker is voor mijn huid, ik word er net te oranje van en het klopt gewoon niet. Ik zou het zo graag gebruiken, lijkt me heerlijk spul. Ik hoop nog steeds heel stiekem dat ze er nog een lichtere versie van uitbrengen