READY FOR FALL

As a result of my recent browsing session at De Bijenkorf, here is my ode to Fall (even though I am pretty much going to skip it, but hey who does not want to play around with the new season items for a day?). All super comfy and perfect for running around all day, which is pretty much the only thing I have been doing lately (not complaining though!).

1. Sweater, Acne; Shirt Dress, Acne. 2. Suit Jacket, T by Alexander Wang; Trousers, Joseph; T-Shirt, Joseph; Boots, Balenciaga. 3. Sweater, Joseph; Jeans, Hudson. 4. Sweater, MM6; Corduroy Trousers, MM6. 5. Sweater, Acne; Shirt Dress, Acne; Leopard Leggings, 3.1 Phillip Lim. 6. Sweater, Joseph; Jeans, Hudson.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41comments

    • Gebruik je Firefox? Als het goed is doet hij het in Chrome en Safari wel. Wel vreemd want bij mij zelf doet ie het wel gewoon, ook in Firefox. Ik ga ernaar laten kijken.

  1. Ik kan alleen maar de eerste foto zien, de rest van de post niet.. Weet niet of dit aan mij ligt of dat meerdere dit hebben. Maar ik dacht, ik geef het even aan! Groetjes

    • Hi Jet! Bedankt voor het laten weten, ik hoor er inderdaad meer over (met Firefox). In Chrome doet alles het wel, ik ga proberen het in Firefox ook aan de praat te krijgen.

  2. OMG! I can’t believe you are wearing red! Haha. Anyways, it really looks good on you. Hope you don’t feel (too) weird about it. Cheers!