SUIT UP

Excuse the same background, but for the ones that have better eyesight than me, my tripod happens to function as my photographer sometimes. Since there is no way I am going to put my camera on the streets of Amsterdam  (I can run pretty fast, but probably not fast enough in heels to stop someone), the courtyard at my office space is my only option.

Anyway, about the eyesight. I thought it was best to pay the optician a visit after I almost run someone over with my boyfriends car a few weeks ago. It obviously did not surprise the guy that made me these glasses. They are not for daily wear, but they are definitely good headache preventers.

suit Maison Martin Margiela
shoes Isabel Marant
sweatshirt Run DMC
glasses Mykita

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58comments

 1. Hele fijne outfit! Heb ik gemist bij je. Vond het de laatste tijd eerlijk gezegd wat ‘saai’. Je had wat minder outfit posts en als je ze al postte waren ze niet heel erg origineel of echt jij (voor zover ik je ‘stijl’ ken natuurlijk). Maar deze is weer erg fijn. Keep up the good work. En die bril staat je trouwens zeer goed!

  • @Rianne: Ik vind het grappig dat je zegt dat ik minder outfitposts post, want dat hoor ik de laatste tijd vaker, maar dat ik post al langer dan een half jaar 3x per week ;)

   • 3x per week outfitposts bedoel je? Hmm misschien lijkt het dan op de een of andere manier minder? Of misschien ligt het er aan dat ik ze minder inspirerend vond (imho). Ik vind deze iig weer erg goed en dat maakt me weer nieuwsgierig naar nieuwe combi’s!

 2. Ik vind dat je je RUN DMC trui trouwens supervet hebt gecombineerd! Ik heb diezelfde trui nog van ‘back in the days’ haha, kan hem maar slecht wegdoen.. Jij haalt mijn awkward puber-gevoel ermee weer een beetje weg, haha.

 3. Haha, dit is grappig. Had de sweater ook gekocht na jouw vorige post waarin je ‘m voor het eerst liet zien (omdat ie too cool for school is, obviously) en had ‘m in m’n hoofd al gecombineerd met m’n zwarte pak en dito pointy shoes. Nu ben je me voor! ;)

  x

  Marjolein
  nevertoopolished.com